Parempi vaihtoehto karttojen katseluun on hankkia Reviiri-tunnukset, joilla karttoja voi katsoa reviiri.org -sivuilla ja ilmaisella B-Bark -koiratutkasovelluksella.

Reviiri-tunnukset saat lähettämällä sähköpostiosoitteesi ja nimesi yhteydenottolomakkeella tai tekstiviestillä numeroon 0451208260.

Omariista alue tunnukset Ultrapointia ja Trackeria varten tästä linkistä. Linkki aukeaa vanhalla tutulla karttojen salasanalla.

PDF-karttojen salasana ennallaan. Jos salasana on unohtunut, sen voit pyytää sihteeriltä 0400211077, yhteydenottolomakkeella tai Jari Leväniemeltä tekstiviestillä numerosta 0451208260. Pdf-karttoja päivitetty viimeksi 18.8.19 suurpetokartan osalta.

KARTAT OVAT KOKO ALUEEN KATTAVIA RIISTALAJIKOHTAISIA KARTTOJA. PIENRIISTAN ALUEET OVAT VIHREITÄ, SUURPETOJEN SINISIÄ JA HIRVIELÄINALUEET PUNAISIA.

Nämä kartat on tarkoitettu Tohmajärven-Värtsilän Metsästysseura ry:n jäsenille, karttojen ja salasanan jakaminen ulkopuolisille on kielletty.

Metsäkauris on rauhoitettu seuran alueella.

Rauhoitusalue: Nurkkalassa sijaitseva yhtenäinen peltoalue on rauhoitettu kaikelta pienriistan metsästykseltä 10.8. - 30.11.19 (myös kyyhkynen ja vesilinnut). Lisäksi rauhoitusalueeseen kuuluu Nurkkalassa sijaitseva Hasula RN:o 45:0 tilan osa, joka liittyy kiinteästi Nurkkalan peltoalueeseen. Kokeiden pitoa rauhoitus ei estä. Alue merkitty karttaan.