KÄTEVINTÄ ON KARTTOJA ON KÄYTTÄÄ REVIIRISSÄ! PDF-karttojen salasana ennallaan.

Jos salasana on unohtunut, sen voit pyytää sihteeriltä 0400211077, yhteydenottolomakkeella tai Jari Leväniemeltä tekstiviestillä numerosta 0451208260.

UUDET KARTAT OVAT KOKO ALUEEN KATTAVIA RIISTALAJIKOHTAISIA KARTTOJA. PIENRIISTAN ALUEET OVAT VIHREITÄ, SUURPETOJEN SINISIÄ JA HIRVIELÄINALUEET PUNAISIA.

Nämä kartat on tarkoitettu Tohmajärven-Värtsilän Metsästysseura ry:n jäsenille, karttojen ja salasanan jakaminen ulkopuolisille on kielletty.

Metsäkauris on rauhoitettu seuran alueella.

Rauhoitusalue: Nurkkalassa sijaitseva yhtenäinen peltoalue on rauhoitettu kaikelta pienriistan metsästykseltä 10.8. - 31.10.18 (myös kyyhkynen ja vesilinnut). Lisäksi rauhoitusalueeseen kuuluu Nurkkalassa sijaitseva Hasula RN:o 45:0 tilan osa, joka liittyy kiinteästi Nurkkalan peltoalueeseen. Kokeiden pitoa rauhoitus ei estä. Alue merkitty karttaan.

Parempi vaihtoehto karttojen katseluun on hankkia Reviiri-tunnukset, joilla karttoja voi katsoa reviiri.org -sivuilla ja ilmaisella B-Bark -koiratutkasovelluksella.

Reviiri-tunnukset saat lähettämällä sähköpostiosoitteesi ja nimesi yhteydenottolomakkeella tai tekstiviestillä numeroon 0451208260.

Omariista alue tunnukset Ultrapointia ja Trackeria varten tästä linkistä. Linkki aukeaa vanhalla tutulla karttojen salasanalla.