Hyvä vaihtoehto karttojen katseluun on hankkia Reviiri-tunnukset, joilla karttoja voi katsoa reviiri.org -sivuilla ja ilmaisella B-Bark -koiratutkasovelluksella.

Reviiri-tunnukset saat lähettämällä sähköpostiosoitteesi ja nimesi yhteydenottolomakkeella tai tekstiviestillä numeroon 0451208260.


Seuran karttoja voit katsoa myös OmaRiista- sovelluksessa. Kartat saat näkymään sovelluksessa, kun sinut on lisätty seuran jäseneksi OmaRiistassa. Lähetä pyyntö lisäyksestä ja sähköpostiosoitteesi ja nimesi yhteydenottolomakkeella tai tekstiviestillä numeroon 0451208260.


Omariista alue tunnukset Ultrapointia ja Trackeria varten tästä linkistä. Linkki aukeaa vanhalla tutulla karttojen salasanalla.

Pdf-kartat päivitetty viimeksi 13.10.2019. Alhaalta pääset linkkejä klikkaamalla suoraan karttoihin.

KARTAT OVAT KOKO ALUEEN KATTAVIA RIISTALAJIKOHTAISIA KARTTOJA. PIENRIISTAN ALUEET OVAT VIHREITÄ, SUURPETOJEN SINISIÄ JA HIRVIELÄINALUEET PUNAISIA.

Metsäkauris on rauhoitettu seuran alueella.

Rauhoitusalue: Nurkkalassa sijaitseva yhtenäinen peltoalue on rauhoitettu kaikelta pienriistan metsästykseltä 10.8. - 30.11.19 (myös kyyhkynen ja vesilinnut). Lisäksi rauhoitusalueeseen kuuluu Nurkkalassa sijaitseva Hasula RN:o 45:0 tilan osa, joka liittyy kiinteästi Nurkkalan peltoalueeseen. Kokeiden pitoa rauhoitus ei estä. Alue merkitty karttaan.